
مواد لازم برای کیک آلبالویی:
تخم مرغ (در دمای اتاق): ۴ عدد
شکر: ۱.۵ لیوان (لیوان ۲۰۰ میلی لیتری، حدود ۱۶۰ گرم)
کره نرم شده در دمای اتاق: ۱۲۵ گرم
شیر: ۱/۲ استکان (استکان کمر باریک ترک ۱۲۵ میلی لیتری، ۸۵ گرم)
نشاسته: ۱ استکان (۵۰ گرم، نشاسته ذرت یا گندم)
آرد: از ۱.۵ لیوان کمی بیشتر (۱ لیوان ۱۱۰ گرم است)
بکینگ پودر: ۱ پاکت (۱۰ گرم یا ۲.۵ قاشق چایخوری)
وانیل شکری: ۱ پاکت (۵ گرم یا وانیل ایرانی کمی)
به مقدار دلخواه آلبالو و یا هر میوه ای که در خانه دارید. 🍰🍒😋❤️
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر را داخل ظرفی بریزید و ۴-۳ دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کند و سفید شود هر چقدر خوب هم بزنید به همان اندازه بوی تخم مرغ گرفته می شود.
سپس کره نرم شده و شیر را اضافه کنید و مجدد با همزن برقی خوب هم بزنید. نشاسته، آرد، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و مجدد با همزن برقی هم بزنید. با توجه به کیفیت آرد ممکن است مقدار آردی که برای کیک استفاده می شود تغییر کند ۲ لیوان آرد کنار دستتان بزارید و به اندازه ای که نیاز است بریزید اما از ۱.۵ لیوان ۱ قاشق غذاخوری بیشتر کافی است قوام مایه کیک شل نباشد و مثل فیلم غلیظ باشد.