رولت خامه ای

سلام سلام دوست جونیا خودم چطورین عزیزان چه خبرا
به درخواست خیلی از شما دوستان عزیزم امروز آموزش رولت جذاب ساده خوش مزه سریع داریم یعنی اینقدر آسون و فوری که نگو بافتش محشره مثل پنبه یعنی بی نظیره
خواستین میشه داخل تابه گرد یا مستطیل درست کنید من داخل تابه گزد درست کردم حتما تابه باید بزرگ باشه حداقل بیست و پنج سانت باید قطر تابه باشه داخل تابه های رژیمی هم که میشه درست کرد
مواد لازم برای تهیه گرد قطر حداقل ببست و پنج سانت
یا تابه یا قالب مستطیل ببست در سی


مواد لازم برای رولت خامه ای :

تخم مرغ دو عدد
شکر سه ق غ
آرد سه ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
وانیل نوک ق چ

 

رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ده دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و به آرامی با قاشق یا لیسک مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه
کف تابه رو کاغذ روغنی میندازیم و کاغذ رو خوب چرب میکنیم مایه رولت رو روش می ریزیم و خوب پخش میکنیم
برای پخت روی گاز شعله پخش کن رو مدت بیست دقیقه روی شعله متوسط با حرارت ملایم قرار بدین تا خوب داغ بشه تابه رو روی شعله پخش کن بزارین درش رو ببندین حرارت رو کم کنین و بیست دقیقه زمان بدین بعد درش رو باز کنین اگر روی رولت به دست نچسبیدرولت آماده است شعله رو خاموش کنین

 

رولت خامه ای


برای فر هم روی دمای 200درجه بزارین یک ربع قبل داغ بشه. و قالب رو داخل فر بزلرید ده دقیقه زمان پخت کافیه
بعد پخت رولت در تابه یا قالب رو ببندین و ده دقیقه زمان بدین تا رولت با بخار خودش نرم بشه اینجوری موقع رول کردن پاره نمیشه
کف پارچه ت.میز و بزرگ رو پودر قند بپاشید رولت رو روش بندازین و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنین بعد به آرامی با پارچه رولت رو رول کنین اصلا نباید بزارین رولت سرد بشه تا گرمه باید رول کنید وگرنه میشکنه بعد روش رو کیسه پلاستیکی بندازین تا حین خنک شدن رولت رطوبتش از دست نره و خشک نشه بعد یکساعت رولت خنک میشه رولت رو باز کنین و خامه فرم گرفته رو روش کامل بمالین و بعد دوباره رول کنین و داخل یخچال بزارین تا خودش رو بگیره بعد می تونید روش گاناش بریزین یا باهر چیز تزیین کنید