ایده های خانه داری را اینجا بخوانید

۳ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر|در 20دقیقه

 


رولت خامه ای

سلام سلام دوست جونیا خودم چطورین عزیزان چه خبرا
به درخواست خیلی از شما دوستان عزیزم امروز آموزش رولت جذاب ساده خوش مزه سریع داریم یعنی اینقدر آسون و فوری که نگو بافتش محشره مثل پنبه یعنی بی نظیره
خواستین میشه داخل تابه گرد یا مستطیل درست کنید من داخل تابه گزد درست کردم حتما تابه باید بزرگ باشه حداقل بیست و پنج سانت باید قطر تابه باشه داخل تابه های رژیمی هم که میشه درست کرد
مواد لازم برای تهیه گرد قطر حداقل ببست و پنج سانت
یا تابه یا قالب مستطیل ببست در سی


مواد لازم برای رولت خامه ای :

تخم مرغ دو عدد
شکر سه ق غ
آرد سه ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
وانیل نوک ق چ

 

رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ده دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و به آرامی با قاشق یا لیسک مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه
کف تابه رو کاغذ روغنی میندازیم و کاغذ رو خوب چرب میکنیم مایه رولت رو روش می ریزیم و خوب پخش میکنیم
برای پخت روی گاز شعله پخش کن رو مدت بیست دقیقه روی شعله متوسط با حرارت ملایم قرار بدین تا خوب داغ بشه تابه رو روی شعله پخش کن بزارین درش رو ببندین حرارت رو کم کنین و بیست دقیقه زمان بدین بعد درش رو باز کنین اگر روی رولت به دست نچسبیدرولت آماده است شعله رو خاموش کنین

 

رولت خامه ای


برای فر هم روی دمای 200درجه بزارین یک ربع قبل داغ بشه. و قالب رو داخل فر بزلرید ده دقیقه زمان پخت کافیه
بعد پخت رولت در تابه یا قالب رو ببندین و ده دقیقه زمان بدین تا رولت با بخار خودش نرم بشه اینجوری موقع رول کردن پاره نمیشه
کف پارچه ت.میز و بزرگ رو پودر قند بپاشید رولت رو روش بندازین و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنین بعد به آرامی با پارچه رولت رو رول کنین اصلا نباید بزارین رولت سرد بشه تا گرمه باید رول کنید وگرنه میشکنه بعد روش رو کیسه پلاستیکی بندازین تا حین خنک شدن رولت رطوبتش از دست نره و خشک نشه بعد یکساعت رولت خنک میشه رولت رو باز کنین و خامه فرم گرفته رو روش کامل بمالین و بعد دوباره رول کنین و داخل یخچال بزارین تا خودش رو بگیره بعد می تونید روش گاناش بریزین یا باهر چیز تزیین کنید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

سریع ترین و ساده ترین کیک آلبالو | طرز تهیه کیک آلبالو

کیک آلبالو
مواد لازم برای کیک آلبالویی:
تخم مرغ (در دمای اتاق): ۴ عدد
شکر: ۱.۵ لیوان (لیوان ۲۰۰ میلی لیتری، حدود ۱۶۰ گرم)
کره نرم شده در دمای اتاق: ۱۲۵ گرم
شیر: ۱/۲ استکان (استکان کمر باریک ترک ۱۲۵ میلی لیتری، ۸۵ گرم)
نشاسته: ۱ استکان (۵۰ گرم، نشاسته ذرت یا گندم)
آرد: از ۱.۵ لیوان کمی بیشتر (۱ لیوان ۱۱۰ گرم است)
بکینگ پودر: ۱ پاکت (۱۰ گرم یا ۲.۵ قاشق چایخوری)
وانیل شکری: ۱ پاکت (۵ گرم یا وانیل ایرانی کمی)
به مقدار دلخواه آلبالو و یا هر میوه ای که در خانه دارید. 
🍰🍒😋❤️
طرز تهیه:
‌تخم مرغ ها و شکر را داخل ظرفی بریزید و ۴-۳ دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کند و سفید شود هر چقدر خوب هم بزنید به همان اندازه بوی تخم مرغ گرفته می شود.

کیک آلبالو

سپس کره نرم شده و شیر را اضافه کنید و مجدد با همزن برقی خوب هم بزنید. نشاسته، آرد، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و مجدد با همزن برقی هم بزنید. با توجه به کیفیت آرد ممکن است مقدار آردی که برای کیک استفاده می شود تغییر کند ۲ لیوان آرد کنار دستتان بزارید و به اندازه ای که نیاز است بریزید اما از ۱.۵ لیوان ۱ قاشق غذاخوری بیشتر کافی است قوام مایه کیک شل نباشد و مثل فیلم غلیظ باشد.

کیک آلبالو

 

مایه کیک را داخل قالب بریزید (قالب را با کره چرب کنید) یا می توانید داخل سینی کوچک بریزید و صاف کنید. آلبالو را تمیز کرده بشویید و هسته آلبالوها را با نی بیرون آورید و روی کیک بچینید و کمی داخل مایه کیک فشار بدید (مقدار آلبالو روی کیک به خودتان بستگی دارد میتوانید بیشتر یا کمتر بزارید) در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید. (پخت کیک را با خلال دندان تست کنید) ۵ دقیقه بعد از بیرون آوردن از فر روی کیک پودر قند بپاشید (اگر زود بریزید پودر قند آب می شود حداقل ۵ دقیقه صبر کنید) و بعد از سرد شدن سرو کنید.
نوش جان 😄😍

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

10 نکته طلایی در تهیه شربت و مربا آلبالو | به همراه طرز تهیه

 

 

مربا و شربت آلبالو

 

🍒🍒🍒فتبارک الله احسن الخالقین😍🍒🍒🍒


واقعانم باید قربون خدا بریم که این همه تنوع رنگ و مزه رو خلق کرده مخصوصا تابستون و انواع میوه های خوشمزه اش.
شاید همه به آلو های خوشمزه به چشم لواشک نگاه کنن ولی میشه با آلو مربا و شربتم درست کرد که طعم بسیار خوبی داره و بسیار مفید برای یبوست هست بخصوص توی بچه ها در وعده صبحانه .
دستور هردو یکیه واسه همین من کلی مینویسم  واسه هردوشون.

 

📌قبل از شروع بگم قانون  مربا پزی اینه که به اندازه میوه مون شکر میریزیم یعنی اگه یه کاسه آلو داریم یه کاسه هم شکر میریزیم 

📌و برای شربت یکو نیم برابر میوه شکر میریزیم چون شربت در هنگام مصرف با اب رقیق میشه... امااااا من از مرباجات شیرین اصلا خوشم نمیاد چون زننده میشه واسه همین همیشه شکررو کمتر میریزم .
پس شما طبق ذائقه خودتون شکر رو میتونید برابر میوه بریزید.
خب...

 

طرز تهیه شربت و مربا آلبالو

📌ابتدا آلو ها را شسته و با چاقو قاچ میکنیم تا هسته شون رو در بیاریم .🍒🍒
بعد داخل قابلمه میریزیم و شکر رو روش میریزیم و یه شب داخل یخچال میزاریم . هرزگاهی آلوهارو زیرو رو میکنیم و چنگ میزنیم تا قشنگ آب بندازن .

 

بعد از یه شب قابلمه را روی حرارت ملایم میزاریم و اجازه میدیم بجوشه وقتی که احساس کردید میوه خوب پخته و اب انداخته . از صافی عبورش میدیم تا اب میوه جدا بشه .

 

حالا میوه هارو (من الو زرد رو میکس کردم) داخل مخلوط کن ریخته و میکسش میکنیم و میزاریم روی حرارت بسیار کم تا بجوشه و قوام بیاد . فقط باید هرزگاهی هم بزنید که ته نگیره .
حرارت هم کم باشه که مربا کف نکنه.


شربتی رو هم که جدا کردیم رو دوباره میزاریم روی حرارت و حدود یه کاسه شکر بهش اضافه میکنیم تا بجوشه و غلیظ بشه .(اگر مثل من شکر کمتری اول ریختید  اینجا شکر به شربت اضافه کنید تا غلیظ بشه )

 

 

 

10 نکته طلایی شربت و مربای آلبالو

10 نکته طلایی در تهیه شربت و مربای آلبالو

  1. آلو های سیاه هم همینجوری درست کردم فقط بجای میکس کردن با گوشت کوب لهش کردم.
  2. مقدار شکرمم واسه میوه برای الوی زرد چون الو شیرین بود دو به یک بود ؛ و برای الوی سیاه نصف بود.که طعم هردوشون به ملسی میزنه چون الو که میپزه با پوست ترش میشه.
  3. نکته دیگه اینکه الو هارو با پوست ریختم پختن نیازی به جدا کردن پوستش نیست.
  4. و حتما بزارید قوام بیاد تا کپک نزنه .
  5. شربت را بعد از سرد شدن داخل شیشه در بسته ریخته و داخل یخچال نگهداری میکنیم .
  6. مربا رو هم اجازه میدیم داخل قابلمه کامل سرد بشه و بعد داخل ظرف ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم.
  7. نوع قابلمه تاثیر در کیفیت آن ندارد. فقط قبل از شروع، مقداری آب در آن بجوشانید و خالی کنید. 
  8. ظروف نگهداری از مربا باید از قبل شسته و تمیز باشند. ظروف پلاستیکی برای نگهداری مربا مناسب نمی باشند.

  9. اصلا داخل شربت یا مربا  آب نریزید و اجازه بدید میوه با شکر یه شب بمونه تا خودش آب بندازه . اینجوری هم شربتتون خالصه و هم کپک نمیزنه .و خوشمزه تر میشه .
  10. و مورد اخر برای مرباهاو شربت هایی مثل  آلبالو  توت فرنگی  و آلو سیاه که رنگ قرمزی دارند عده ای میگن که 45 دقیقه بیشتر روی حرارت نباید باشه چون رنگ شربت و مربا تیره میشه .اما مربا و شربت هرچی بیشتر روی حرارت باشه  خوب قوام میاد و غلیظ میشه و دیرتر خراب میشه . مثلا اگه پخت با 45 دقیقه رو دو ماه نگه میدارید پخت بیشتر رو تا یکسال هم میتونید داخل یخچال نگهداری کنید .

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰